Valgliste 2019 vedtatt på nominasjonsmøtet!

59 dyktige kandidater stiller til valg for Fredrikstad Arbeiderparti høsten 2019!

bb

Nygård og Martinsen blir Fredrikstad Arbeiderpartis toppkandidater


Se vedlagt valgliste.


Fredrikstad Arbeiderparti avholdt nominasjonsmøte med en optimistisk og god stemning på Hotel City på lørdag. Hovedpunkter i programmet er å tilrettelegge for vekst i antall arbeidsplasser, et seriøst og anstendig arbeidsliv, et fremtidsrettet og klimavennlig Fredrikstad, å bygge sterke lag rundt det enkelte barn, en eldreomsorg hvor de eldre er sjef i eget liv, og rause og inkluderende lokalsamfunn. Programmet for neste valgperiode ble vedtatt etter en kort debatt og bred enighet.


Partiveteran Frøydis Wroldsen minnet i debatten om at partiet nå er klare for å gå til kamp for å få lov til å styre Fredrikstad enda en periode etter to foregående perioder i ledelsen av kommunen. Hun løftet fram Ordfører Jon-Ivar Nygård og partileder og ny varaordførerkandidat Siri Martinsen som gode kandidater i sitt innlegg, men pekte også på at man trenger et sterkt lag i ryggen, og foreslo at antallet forhåndskumulerte burde utvides fra to til fire.


Nominasjonsmøtet vedtok etter en kort og udramatisk debatt deretter å utvide antallet kumulerte til fire. Utover dette var det ingen endringer på nominasjonskomiteens forslag til listekandidater.


Møtet ble også benyttet til å dra i gang Fredrikstad Arbeiderpartis valgkamp fram mot 2019. Strategier og planer ble presentert for en lydhør forsamling som åpenbart er motivert for en ny periode.


Fredrikstad Arbeiderparti lanserte også årets «valgkampkolleksjon» hvor møtedeltakerne fikk nye t-skjorter og mulighet til å prøve nye valgkampjakker.


--


For ytterligere kommentarer kontakt:


Ordfører og ordførerkandidat Jon-Ivar Nygård, mobiltelefon 957 97 770

Partileder og varaordførerkandidat Siri Martinsen, mobiltelefon 412 60 606